Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

DİKKAT!!!           

 Firmamız 20 Senelik Tecrübe ile Bilişim Sistemleri,Yazılım ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet göstermektedir ve İnternet üzerinde (facebook,instagram,trendyol internet sitesi v.b)herhangi bir satış yapmamaktadır

                   Yakında Zamanda Aranmaya Başlanan KÖRFEZ BİLİŞİM KARGO ARACILIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ile hernangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

          Bu Firma istanbul ticaret odasına kayıtlı olduğu söylenen ve beyoğlu ikamet adresli olduğu iddia  edilen bir firmadır.Ulaşmak isteyenler İstanbul Ticaret odası ile iletişime geçebilir.Yada Kolluk kuvvetlerinden yardım alabilirler.

                https://www.sikayetvar.com/korfez-bilisim-kargo-aracilik-hizmetleri  linkinde görebileceğiniz şekilde bu şirket ile ilgili bir çok şikayet bulunmaktadır. Konunun muhatabı olmadığımız halde vatandaşların bi ihtimal birilerine ulaşabilirmiyiz çabası ile bizleri aramaları bizlerin stres ve zaman kaybı yaşamamıza neden olmaktadır.                 

                        Bahsi geçen şirketin internet sitesi veya telefon numarası bulunmadığı için “Mağdur vatandaşların”sık sık araması ve buna bağlı olarak iş ve zaman kaybı yaşadığımız için sitemizi geçici süre ile kapatmış bulunuyoruz…

         !!      Lütfen güvenmediğiniz platformlardan alışveriş yapmayınız…

                    Saygılarımızla…